Utbildning

Teamträningsskolan

Teamträningsskolan (TTS) är en rikstäckande utbildning som vänder sig till dig som vill praktisera din kristna tro som ledare i och utanför en församling. Utbildningen baseras på gemensamma kursdagar, webföreläsningar, självstudier, englandsresa och praktik i en lokal församling.

Det känns otroligt roligt och inspirerande att få bjuda teamare till Teamträningskolan Region Norr med studiecentra i Örnsköldsvik i Norrland. Vi jobbar för ett starkt samarbete mellan församlingarna i nätverket ”Älska Norrland”.

Umeå Folkhögskola

Umeå Folkhögskola finns på ett flertal orter: Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik. Här får du möjlighet att läsa och växa som människa i en trivsam och kreativ miljö. Undervisningen utgår ifrån dina intressen och förkunskaper och det är i gruppens samlade erfarenheter som vi möts till samtal och lärande. Vi erbjuder det du behöver för vidare studier på grund-, gymnasie- och högskolenivå. På skolan finns många olika kurser, allt ifrån vård-, teologi- och transport- till språkkurser på olika nivåer. Denna blandning berikar alla.

Umeå Bible School

Vi vill välkomna dig till ett år på Umeå Bible School. Vårt mål är att få vara med och hjälpa dig att lära känna Gud, Jesus och den Helige Ande mer och växa i din identitet i Kristus. Vi tror att skolan kommer passa dig som har en längtan att fördjupa tron, upptäcka dina gåvor, växa i ledarskap och som vill få verktyg för att ta dina första steg ut i tjänst.

Vi tror att när vi bygger våra liv på Guds Ord, är öppna för Andens liv och delar med oss av våra erfarenheter växer vi och hittar vår kallelse.

ALT:s hubb i Umeå

Bor du i Umeå och vill plugga teologi? Studiecenter Umeå ligger i Pingstkyrkan, Kungsgatan 83. Härifrån kan du gå hela pastors- och ledarutbildningen inom Akademi för Ledarskap och Teologi. Umeå Folkhögskola är utbildningsanordnare som ansvarar för studiemiljön, FL-kurserna och personalen.