Älska Norrland 2018

Älska Norrland 2018

Kära Norrlandsvänner,

Välkommen till ÄLSKA NORRLAND i Örnsköldsvik den 21-23 augusti 2018.

ÄLSKA NORRLAND är en arbetskonferens med fokus på strategiska samtal om Guds rike. Vi vill inte bara prata utan även jobba framåt och ta steg tillsammans med Jesus för Norrland och Guds rike. I år har vi glädjen att ha Daniel Alm med oss under konferensen. Daniel kommer predika men även delta i våra samtal och samlingar i övrigt.

Följande frågor kommer upp till samtal och bearbetning.

  1. Lemmar varandra till tjänst, hur samverkar vi som församlingar för Norrlands bästa? Roland Pettersson, Jörgen Fahlstedt och Andreas Ardenfors delar goda exempel på samverkan mellan församlingar och utmanar oss att tänka större och tillsammans för församlingarnas skull och för att fler människor skall nås av evangelium.
  2. Hur leder man till/i tillväxt? Daniel Alm har sett hur församlingen i Västerås har vuxit under hans ledarskap och hur även mindre församlingar anslutit sig till gemenskapen och blivit en del av arbetet. Hur kan vi lära av det?
  3. Lappis och Unite – Avstämning och planering inför kommande konferenser.
  4. Processgruppstid i nätverket för Pingst Pastor. Gemenskap i smågrupper.

Inbjudna: Föreståndare, pastorer, församlingsmedarbetare eller församlingsledare. Av platsskäl finns begränsningar i hur många vi kan ta emot så anmäl dig snabbt.

Plats: Aggön. Lägergård vid havet strax norr om Örnsköldsvik. Möjlighet för att ställa upp egen husvagn eller husbil finns. Kostnad för el ingår i priset.

Tid: Incheckning tis 21 aug mellan 10-12 och vi avslutar med lunch på tor 23 aug.

Pris: 550 kr per person inkl mat och boende.

Anmälan: Gå in på www.pingst-ovik.se och anmäl dig där.

Kom förberedda, fundera kring frågeställningarna hemma och var med och bidra i samtalet och arbetet på konferensen.

Varmt välkomna till sköna Örnsköldsvik!

Stefan Beimark
Föreståndare
Pingstkyrkan Örnsköldsvik

Christian Mölk